Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/rosnastrail.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5621
Sponsorer | Røsnæs Trail

Sponsorer

Tak til vores samarbejdspartnere, der deler vores passion

Mød Røsnæs Trails samarbejdspartnere

TRAIL FOX SERIES

Røsnæs Trail er en del af Trail Fox Series, der arrangerer trailløb i hele Danmark. Fælles for alle løbene, er at de afvikles på fede lokationer, med stemningen og oplevelsen i højsædet. Du kan løbe Trail Fox Series følgende steder: Tisvilde, Rebild Bakker, Helsingør, Møns Klint, Slettestrand og selvfølgelig

LØBEREN

Løberen har et af Danmarks bedste udvalg til trailløb, som man kan finde på loberen.dk
De forhandler de bedste brands på trail som fx Salomon, som man finder her: loberen.dk/salomon.
Hvis man vil blive bedre til at løbe trail, kan man også læse lidt i denne guide: https://loberen.dk/node/162579

POWERBAR

Powerbar er vores energi på depoterne, lækre gennemtestede produkter, der er med til at gøre løbet til en endnu bedre oplevelse. Vi byder på energidrik, barer og geler.

SMILFONDEN

Vi er så glade for, at vi fortsætter vores gode partneraftale med SMILfonden her i 2023 på alle vores events.
Når du tilmelder dit barn på 1,5/2 km ruten, så donerer vi indtægterne fra børneruten til SMILfonden og deres fantastiske arbejde med børn der er alvorligt og kroniske syge… Desuden kan du selv lave din egen indsamling, hvor du er med til at gøre en forskel.
Da vores profil også er grønne og bæredygtige event ♻️ så vil al pant fra løbene gå til SMILFonden.
Vi glæder os til det fantastiske samarbejde.

ESTATE KALUNDBORG

Estate Kalundborg drives af Thomas Ziegler Linnemann Jensen, der har 18 års erfaring som ejendomsmægler i Kalundborg. Thomas kender Kalundborg og kan derfor hjælpe dig med at sætte den rigtige pris, lave den rette salgsstrategi for dig, så din ejendom kan blive solgt.

Sammen med sin kollega Kristian er de klar til at hjælpe uanset om du skal have solgt din villa, rækkehus, sommerhus, andelsbolig, ejerlejlighed, ideelle anpart, grund, landbrugsejendom. Vi er så heldige at Estate Kalundborg sørger for at deltagerne får de fedeste medaljer til dette års Røsnæs Trail.

Kongsgaard Bed & Breakfast

Placeret kun 100 m fra startstregen ligger Kongsgård Bed & Breakfast, der råder over 1 dobbeltværelse, og 4 familierum med plads til 2 voksne og 2 børn.
Folkestuen med TV, stilles til fri afbenyttelse. Folkestuen er den originale fra gårdens oprindelsesår i 1928, med slagbænke og langborde.
Til Kongsgård hører en parklignende have, med plads til både leg og afslapning.
Fra gården er der en fantastisk udsigt over Kalundborg Fjord, og i klart vejr kan Fyn skimtes i horisonten.
Der er kun 300 m til strand (Kalundborg Fjord), som samtidig er et attraktivt fiskeområde og ca. 1.5 km til Sejerøbugten, med god badestrand.

Kalundborg Kommune, Kultur og Fritid

Kalundborg Kommune er en geografisk stor kommune beliggende på Nordvestsjælland.
Kalundborg Kommune dækker et areal på 604 km2 og har 160 km kystlinje. Den smukke natur gør, sammen med den travle industrihavn og et blomstrende erhvervsliv, egnen til et attraktivt sted at bo, leve og arbejde. Kommunen har knap 49.000 borgere og ca. 3.300 fuldtidsansatte.
Kalundborg Kommune ligger unikt placeret i den vestsjællandske natur, på aksen mellem landets to største byer – ud til vandet, midt i landet

Dyrehøj Vingaard

Dyrehøj Vingaard ligger på det solrige Røsnæs ved Kalundborg og er Danmarks største vingaard med 26 400 planter. De første planter blev sat i 2008. De kalkholdige skrænter og det kølige klima giver et fantastisk grundlag for at dyrke druer. I vinkælderen bliver RÖS skabt af vinbonden og hele teamet bag vingården. Vi løber forbi nogle af de smukke vinmarker til HedeDanmark Røsnæs trail.

Bliv sponsor

Kom og vær med som partner til et af de største Trailløb i Danmark. Over 700 glade løbere I noget af Danmarks flotteste natur. Vi har masser af spændende partnerskabsmuligheder. Så skriv endelig til os.

– Steen Walter, Løbsdirektør