Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/rosnastrail.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5621
Sponsorer | Røsnæs Trail

Sponsorer

Tak til vores samarbejdspartnere, der deler vores passion

 

Mød HedeDanmark Røsnæs Trails partnere

Coros

COROS producerer teknologiske enheder der hjælper atleter til at performe bedst muligt. For COROS handler det om udeliv, bjerge og en passioneret aktiv livsstil. COROS kombinerer kvalitet med innovativ teknologi som giver udholdenhedsatleter udstyr som de kan stole på i de mest krævende miljøer. Avancerede teknologier med effektiv og intuitiv brugeroplevelse. Når du bruger et COROS produkt ved du har du får et værktøj der er designed, testet og perfektioneret af atleten til atleten. COROS brugere har sat verdensrekorder og været på jordens højeste punkt, og presset vores produkter til det ekstreme. Hos COROS stopper udvikling og innovation aldrig og COROS’s kunder, atleterne er en del af COROS.

CPH Runshop

CPH Run Shop er ny samarbejdspartner på Røsnæs Trail. Det er en specialbutik for løbere der er beliggende i Rødovre. De råder over nogle meget erfarne drenge indenfor løbebranchen. Med over 18 års erfaring og har samlet deres viden i nogle af de førende special løbebutikker i Danmark. Desuden er de super stærke på Trailløb og har et kæmpe udvalg i lækre løbeprodukter.
Folkene i butikken tilbyder altid en super god service uanset om du er nybegynder, motionist eller en erfaren løber. Vi glæder os meget til samarbejdet, der også indbærer et fedt setup ude til selve eventen og gode rabatter hvis du er tilmeldt.

Moonvalley

Moonvalley laver de lækreste økologiske energibarer, lavet af lækre økologiske råvarer uden tilsætningsstoffer. Firmaet er startet af tre professionelle atleter fra Sverige, Mimmi Kotka, Emelie Forsberg og Ida Nilsson, der har vundet nogle af de største trail og ultraløb i verden. Barerne er pakket med energi, smager fantastisk og kommer i fem lækre smagsvarianter. Vi glæder os til at I kan smage dem til Røsnæs Trail.

Maurten

VIDENSKAB ER EN DEL AF MAURTENS NATUR. OG DE STOLER PÅ VIDENSKAB OG ELITE ATLETER
I 2015 opdagede Maurten, hvordan man gør sportsbrændstoffer lettere at tolerere ved at indkapsle høje koncentrationer af kulhydrater i hydrogeler. Sportsbrændstofferne, der kun er baseret på naturlige ingredienser, blev populære, og et år senere begyndte nogle af verdens bedste løbere at bruge vores produkter.
Metoden var så vellykket, at nogle af verdens bedste maratonløbere et år senere brændte deres træningssessioner og konkurrencer med vores teknologi. Det er videnskaben, der har ført os så langt.

IKKE BARE ENDNU EN SPORTSDRINK
Maurten har de lanceret en ny serie sportsbrændstoffer ved at udnytte hydrogel-teknologi til at udvikle kulhydratrige og naturlige sportsdrikke og energigeler, som vores kroppe tåler.

BASERET PÅ NATURLIGE INGREDIENSER
Med brugen af hydrogel-teknologi har Maurten været i stand til at øge mængden af kulhydrater, reducere risikoen for gastrointestinale problemer og fjerne alle unødvendige ingredienser, der ikke hjælper din præstation. Ingen tilsat smag – Maurten er ikke imponeret over kunstige smagsstoffer. Desuden er der – ingen tilsatte farvestoffer eller konserveringsmidler. Maurten sportsbrændstof indeholder kun naturlige ingredienser. Intet mere og intet mindre end hvad der er nødvendigt.

Kongsgaard Bed & Breakfast

Placeret kun 100 m fra startstregen ligger Kongsgård Bed & Breakfast, der råder over 1 dobbeltværelse, og 4 familierum med plads til 2 voksne og 2 børn.
Folkestuen med TV, stilles til fri afbenyttelse. Folkestuen er den originale fra gårdens oprindelsesår i 1928, med slagbænke og langborde.
Til Kongsgård hører en parklignende have, med plads til både leg og afslapning.
Fra gården er der en fantastisk udsigt over Kalundborg Fjord, og i klart vejr kan Fyn skimtes i horisonten.
Der er kun 300 m til strand (Kalundborg Fjord), som samtidig er et attraktivt fiskeområde og ca. 1.5 km til Sejerøbugten, med god badestrand.

Kalundborg Kommune, Kultur og Fritid

Kalundborg Kommune er en geografisk stor kommune beliggende på Nordvestsjælland.
Kalundborg Kommune dækker et areal på 604 km2 og har 160 km kystlinje. Den smukke natur gør, sammen med den travle industrihavn og et blomstrende erhvervsliv, egnen til et attraktivt sted at bo, leve og arbejde. Kommunen har knap 49.000 borgere og ca. 3.300 fuldtidsansatte.
Kalundborg Kommune ligger unikt placeret i den vestsjællandske natur, på aksen mellem landets to største byer – ud til vandet, midt i landet

Meny Kalundborg

Meny Kalundborg blev i 2017 kåret til “årets Meny butik- og ikke uden grund. Butikken har egen bager, slagter, fiskebutik og altid et kæmpe udvalg af lækre varer. Tilsat den altid fantastiske service har du Kalundborgs bedste dagligvarebutik.

Dyrehøj Vingaard

Dyrehøj Vingaard ligger på det solrige Røsnæs ved Kalundborg og er Danmarks største vingaard med 26 400 planter. De første planter blev sat i 2008. De kalkholdige skrænter og det kølige klima giver et fantastisk grundlag for at dyrke druer. I vinkælderen bliver RÖS skabt af vinbonden og hele teamet bag vingården. Vi løber forbi nogle af de smukke vinmarker til HedeDanmark Røsnæs trail.

Bliv sponsor

Kom og vær med som partner til et af de største Trailløb i Danmark. Over 500 glade løbere I noget af Danmarks flotteste natur. Vi har masser af spændende partnerskabsmuligheder. Så skriv endelig til os.

– Steen Walter, Løbsdirektør