Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/rosnastrail.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5621
Yndlingssektion #4 | HedeDanmark Røsnæs Trail
Yndlingssektion #4: Kongstrup Klinter efter Ca. 2km.

Kort efter starten, som fører løberne gennem en række mindre sommerhusveje, for at strække feltet ud. Rammer vi Kongstrup Klinter, der er et fantastisk, men også udfordrende område formet af istiden. Man rammer området lige efter man er kommet ud fra sommerhusområdet og får derefter et langt nedløb på singletrails, med en helt legandarisk udsigt over fjorden. Så er der et kort stykke på Stranden, inden en lang hård bakke fører løberne hele vejen op på højderyggen igen, det er en hård stigning, men reel og på skovsti. På toppen er der igen en fantastisk udsigt udover Kalundborg Fjord.

Når du kommer retur, rammer du nedløbet, men denne gang skal det forceres opad! En stigning på omkring 800m, med godt med højdemeter. Og istedet for at følge vejen gennem sommerhusområdet, som starten kom fra, drejer man skarpt til venstre på toppen bakken, for at løbe gennem et par kreaturlåger og op ad en stejl bakke. Bakken er et perfekt sted at stå og heppe, da der er god udsigt over løberne når de kommer retur, og de har behov for det selvom der kun er ca. 200m til afslutningen ved Røsnæs Naturrum.

 

Se ruten til HedeDanmark Røsnæs Trail her