Sponsorer

Tak til vores samarbejdspartnere, der deler vores passion

Mød HedeDanmark Røsnæs Trails partnere

HedeDanmark

HedeDanmark plejer, vedligeholder og udvikler naturværdier til gavn for mennesker, miljø og samfundet i Danmark og internationalt. Faglighed, værdiskabelse og nytænkning er kerneværdier i HedeDanmark. Organisationen er Skandinaviens største og Danmarks eneste landsdækkende leverandør af bl.a. outdoor facility services til private og offentlige virksomheder.

Kalundborg Kommune, Kultur og Fritid

Kalundborg Kommune er en geografisk stor kommune beliggende på Nordvestsjælland.
Kalundborg Kommune dækker et areal på 604 km2 og har 160 km kystlinje. Den smukke natur gør, sammen med den travle industrihavn og et blomstrende erhvervsliv, egnen til et attraktivt sted at bo, leve og arbejde. Kommunen har knap 49.000 borgere og ca. 3.300 fuldtidsansatte.
Kalundborg Kommune ligger unikt placeret i den vestsjællandske natur, på aksen mellem landets to største byer – ud til vandet, midt i landet

Inov8

Tilbage i 2013 startede Britten Wayne Edy firmaet Inov8. Omdrejningspunktet for udviklingen, var et det skulle være foden, der kontrollerede skoen og ikke den anden vej rundt.Det betyder at skoene er udviklet med fokus på lav vægt og et godt greb i underlaget.
Vi er kæmpe fans af Inov8, der passer perfekt til sporerne rundt på Røsnæs.

Meny Kalundborg

Meny Kalundborg blev i 2017 kåret til “årets Meny butik- og ikke uden grund. Butikken har egen bager, slagter, fiskebutik og altid et kæmpe udvalg af lækre varer. Tilsat den altid fantastiske service har du Kalundborgs bedste dagligvarebutik.

Kaiser Sport

Kaiser Sport og Ortopædi er for alle
I deres butik og på deres klinik hjælper de alle, – om så du er ung eller gammel, elitesportsudøver eller motionist. Navnet navn leder tankerne i sportens retning, men du behøver ikke være ”sportstosse” for at have grund til at kontakte dem, slet ikke. De har en stor, alsidig patient- og kundekreds, hvilket giver et dejligt levende hus med plads til alle. 1. Marts åbner Kaiser Sport en butik i Slagelse, altså kun små 40km fra det området hvor løbet kommer til at foregå.

PurePower

PurePower er en dansk virksomhed, som leverer højkvalitets sporternæring til nordiske atleter.
Hos PurePower skal smagen og kvaliteten hænge sammen. Derfor udvikler PurePower deres produkter i samarbejde med deres ambassadører. Holdet består blandt andet af Annika Langvad (Professionel MTB), Line Thams (Professionel triatlet), Thomas Mortensen (Triatlet igennem 25 år) og Betina Schmidt (Triatlet 5X EM guld) der tester produkterne i deres respektive miljøer. Glæd dig til at prøve følgende produkter til HedeDanmark Røsnæs Trail: Carbo Race Elektrolyt, Energy Snack og deres energy Gel.

Dyrehøj Vingaard

Dyrehøj Vingaard ligger på det solrige Røsnæs ved Kalundborg og er Danmarks største vingaard med 26 400 planter. De første planter blev sat i 2008. De kalkholdige skrænter og det kølige klima giver et fantastisk grundlag for at dyrke druer. I vinkælderen bliver RÖS skabt af vinbonden og hele teamet bag vingården. Vi løber forbi nogle af de smukke vinmarker til HedeDanmark Røsnæs trail.

Jyske Bank

Danmarks andenstørste bank, Jyske Bank A/S støtter op om vores løb. Den lokale filial i Kalundborg, bakker op om vores Børne Trail- og sørger for at der bliver lidt sjov for ungerne på pladsen.
Skal du have kigget økonomien igennem, anbefaler vi selvfølgelig du lige kigger forbi Jyske Bank.

Simatek Bulk Systems A/S

Simatek Bulk Systems A/S er en lokal virksomhed med adresse i Høng.
De leverer interne transportløsninger til procesindustrien med hovedvægt på skånsom og fleksibel transport af granulat, pelleterede produkter og fødevarer.
På det danske marked leveres elevatorprogrammet med pendulophængte kopper bl.a. til snack, kaffe, vaskepulver, chokolade, frø og enzymgranulat.
Simatek Bulk Systems er en teknologivirksomhed, hvor al produktion er lagt ud af huset. Af kvalitetshensyn outsources der oftest til danske underleverandører.
Simatek Bulk Systems støtter i vid udstrækning lokale motionsarrangementer og er således sponsor af Høng Løbeklub samt eget SBS cykelteam.
Virksomheden har i 2017 etableret et moderne spinningscenter med adgang for medarbejdere samt lokale medlemmer af løbe- og cykelhold.

Mikkeller

Mikkeller bryggeriet blev grundlagt af Mikkel Borg Bjergsø og Kristian Klarup Keller i 2006. Fra 2007 overtog Mikkel driften af hele Mikkeller.
Mikkeller er et såkaldt nomadebryggeri, dvs det ejer ikke egne bryggerilokaler, men lejer i stedet bryggekedler på nogle af de bedste bryggerier verden over. De senere år, er Mikkeller Running Club opstået, hvor der trænes fra over 200 “Chapters” rundt i verden. Vi glæder os til at byde alle finishers på en dejlig kold “Low Alcohol Beer”.

Bliv sponsor

Kom og vær med som partner til et af de største Trailløb i Danmark. Over 500 glade løbere I noget af Danmarks flotteste natur. Vi har masser af spændende partnerskabsmuligheder. Så skriv endelig til os.

– Steen Walter