Sponsorer

Tak til vores samarbejdspartnere, der deler vores passion

Mød HedeDanmark Røsnæs Trails partnere

HedeDanmark

HedeDanmark plejer, vedligeholder og udvikler naturværdier til gavn for mennesker, miljø og samfundet i Danmark og internationalt. Faglighed, værdiskabelse og nytænkning er kerneværdier i HedeDanmark. Organisationen er Skandinaviens største og Danmarks eneste landsdækkende leverandør af bl.a. outdoor facility services til private og offentlige virksomheder.

Inov8

Tilbage i 2013 startede Britten Wayne Edy firmaet Inov8. Omdrejningspunktet for udviklingen, var et det skulle være foden, der kontrollerede skoen og ikke den anden vej rundt.Det betyder at skoene er udviklet med fokus på lav vægt og et godt greb i underlaget.
Vi er kæmpe fans af Inov8, der passer perfekt til sporerne rundt på Røsnæs.

Kaiser Sport

Kaiser Sport og Ortopædi er for alle
I deres butik og på deres klinik hjælper de alle, – om så du er ung eller gammel, elitesportsudøver eller motionist. Navnet navn leder tankerne i sportens retning, men du behøver ikke være ”sportstosse” for at have grund til at kontakte dem, slet ikke. De har en stor, alsidig patient- og kundekreds, hvilket giver et dejligt levende hus med plads til alle. 1. Marts åbner Kaiser Sport en butik i Slagelse, altså kun små 40km fra det området hvor løbet kommer til at foregå.

PurePower

PurePower er en dansk virksomhed, som leverer højkvalitets sporternæring til nordiske atleter.
Hos PurePower skal smagen og kvaliteten hænge sammen. Derfor udvikler PurePower deres produkter i samarbejde med deres ambassadører. Holdet består blandt andet af Annika Langvad (Professionel MTB), Line Thams (Professionel triatlet), Thomas Mortensen (Triatlet igennem 25 år) og Betina Schmidt (Triatlet 5X EM guld) der tester produkterne i deres respektive miljøer. Glæd dig til at prøve følgende produkter til HedeDanmark Røsnæs Trail: Carbo Race Elektrolyt, Energy Snack og deres energy Gel.

Jyske Bank

Danmarks andenstørste bank, Jyske Bank A/S støtter op om vores løb. Den lokale filial i Kalundborg, bakker op om vores Børne Trail- og sørger for at der bliver lidt sjov for ungerne på pladsen.
Skal du have kigget økonomien igennem, anbefaler vi selvfølgelig du lige kigger forbi Jyske Bank.

Mikkeller

Mikkeller bryggeriet blev grundlagt af Mikkel Borg Bjergsø og Kristian Klarup Keller i 2006. Fra 2007 overtog Mikkel driften af hele Mikkeller.
Mikkeller er et såkaldt nomadebryggeri, dvs det ejer ikke egne bryggerilokaler, men lejer i stedet bryggekedler på nogle af de bedste bryggerier verden over. De senere år, er Mikkeller Running Club opstået, hvor der trænes fra over 200 “Chapters” rundt i verden. Vi glæder os til at byde alle finishers på en dejlig kold “Low Alcohol Beer”.

Bliv sponsor

Kom og vær med som partner til et af de største Trailløb i Danmark. Over 500 løbere glade løbere I noget af Danmarks flotteste natur. Vi har masser af spændende partnerskabsmuligheder. Så skriv endelig til os.

– Steen Walter