Sponsorer

Tak til vores samarbejdspartnere, der deler vores passion

 

Mød HedeDanmark Røsnæs Trails partnere

HedeDanmark

HedeDanmark plejer, vedligeholder og udvikler naturværdier til gavn for mennesker, miljø og samfundet i Danmark og internationalt. Faglighed, værdiskabelse og nytænkning er kerneværdier i HedeDanmark. Organisationen er Skandinaviens største og Danmarks eneste landsdækkende leverandør af bl.a. outdoor facility services til private og offentlige virksomheder.

Columbia/Montrail

Vi er super stolte over at have Columbia/Montrail med som partner på sko og beklædning. Brandet blev grundlagt i 1938 og kan altså fejre 80års jubilæum i 2018. Vi nyder at benytte produkterne i sporet- og glæder os meget til at kunne tilbyde deltagerne testsko, samt lækre præmier.

Kaiser Sport

Kaiser Sport og Ortopædi er for alle
I deres butik og på deres klinik hjælper de alle, – om så du er ung eller gammel, elitesportsudøver eller motionist. Navnet navn leder tankerne i sportens retning, men du behøver ikke være ”sportstosse” for at have grund til at kontakte dem, slet ikke. De har en stor, alsidig patient- og kundekreds, hvilket giver et dejligt levende hus med plads til alle. 1. Marts åbner Kaiser Sport en butik i Slagelse, altså kun små 40km fra det området hvor løbet kommer til at foregå.

Kongsgaard Bed & Breakfast

Placeret kun 100 m fra startstregen ligger Kongsgård Bed & Breakfast, der råder over 1 dobbeltværelse, og 4 familierum med plads til 2 voksne og 2 børn.
Folkestuen med TV, stilles til fri afbenyttelse. Folkestuen er den originale fra gårdens oprindelsesår i 1928, med slagbænke og langborde.
Til Kongsgård hører en parklignende have, med plads til både leg og afslapning.
Fra gården er der en fantastisk udsigt over Kalundborg Fjord, og i klart vejr kan Fyn skimtes i horisonten.
Der er kun 300 m til strand (Kalundborg Fjord), som samtidig er et attraktivt fiskeområde og ca. 1.5 km til Sejerøbugten, med god badestrand.

Harboe bryggeri

Harboe støtter lokale aktiviteter
Harboes Bryggeri A/S er stærkt forankret i lokalsamfundet, og vi har tradition for at støtte lokale klubber, foreninger og initiativtagere, som er med til at skabe gode rammer for fritidsaktiviteter og kulturelt liv i vores nærmiljø.
Et velfungerende og inspirerende nærmiljø er en vigtig del af hverdagen for os og vores medarbejdere, og vi ønsker at være synlige og aktive medspillere.
Vi er repræsenteret inden for en bred vifte af sport og kultur i Slagelse Kommune, og vi er glade for, at vores sponsorater kan bidrage til at fastholde gode traditioner for det lokale sports- og kulturliv.
Til HedeDanmark Røsnæs Trail, sørger Harboe for at løberne får god forplejning efter løbet i form af Kildevand, EGO Sodavand og den lækre Pure Juice.

 

Kalundborg Kommune, Kultur og Fritid

Kalundborg Kommune er en geografisk stor kommune beliggende på Nordvestsjælland.
Kalundborg Kommune dækker et areal på 604 km2 og har 160 km kystlinje. Den smukke natur gør, sammen med den travle industrihavn og et blomstrende erhvervsliv, egnen til et attraktivt sted at bo, leve og arbejde. Kommunen har knap 49.000 borgere og ca. 3.300 fuldtidsansatte.
Kalundborg Kommune ligger unikt placeret i den vestsjællandske natur, på aksen mellem landets to største byer – ud til vandet, midt i landet

Meny Kalundborg

Meny Kalundborg blev i 2017 kåret til “årets Meny butik- og ikke uden grund. Butikken har egen bager, slagter, fiskebutik og altid et kæmpe udvalg af lækre varer. Tilsat den altid fantastiske service har du Kalundborgs bedste dagligvarebutik.

Dyrehøj Vingaard

Dyrehøj Vingaard ligger på det solrige Røsnæs ved Kalundborg og er Danmarks største vingaard med 26 400 planter. De første planter blev sat i 2008. De kalkholdige skrænter og det kølige klima giver et fantastisk grundlag for at dyrke druer. I vinkælderen bliver RÖS skabt af vinbonden og hele teamet bag vingården. Vi løber forbi nogle af de smukke vinmarker til HedeDanmark Røsnæs trail.

Jyske Bank

Danmarks andenstørste bank, Jyske Bank A/S støtter op om vores løb. Den lokale filial i Kalundborg, bakker op om vores Børne Trail- og sørger for at der bliver lidt sjov for ungerne på pladsen.
Skal du have kigget økonomien igennem, anbefaler vi selvfølgelig du lige kigger forbi Jyske Bank.

Røsnæs Trail på Instagram #røsnæstrail

Bliv sponsor

Kom og vær med som partner til et af de største Trailløb i Danmark. Over 500 glade løbere I noget af Danmarks flotteste natur. Vi har masser af spændende partnerskabsmuligheder. Så skriv endelig til os.

– Steen Walter, Løbsdirektør